mebeli balchik 04Ние от мебели по поръчка МЕБЕЛИ ГЕОРГИЕВ ООД извършваме проектиране и последващото реализиране на индивидуални интериорни решения на мебели по поръчка на клиента.

За нас интериорния дизайн на кухня , спалня, детска стая , всекидневна и други. е стремеж да намерим най-доброто решение, което да отговаря на изискванията на клиента за естетика и функционалност.

Изделията , които произвеждаме от MDF, ЛПДЧ, елементи от масивна дървесина допълнени с метален обков дават възможност за постигане
на ефектна и стилна визия.


Ние имаме твърдото убеждение, че това, което наистина има значение, е произведените от нас мебели да отговарят на очакванията на клиента за комфорт , функционалност и високо качество.

Това, което ще Ви предложим е:


1. Индивидуалност

Мебели ГЕОРГИЕВ BNG " - Балчик
предлагат нестандартни решения според вашия вкус и модни тенденции. Изработка на мебели за всеки отделен клиент по индивидуален проект.
Ние ще произведем и вашите мебели!

 

2. Качество

Ние работим за да удовлетворим вашите желания в най-кратки срокове с високо качество на нашите изделия. Нашата основна цел е, всяко отделно изделие, изработено от нас, да бъде идеалната реклама за нашия бизнес и марка "ГЕОРГИЕВ BNG".

 

3. Цена

Мебелите произвеждани от нас са с идеално, изравнено съотношение Цена - Качество. Наша цел, както до сега така и за напред е ние винаги да се стараем това да не се променя, защото клиентите са важни за нас!

 

Заповядайте при нас, ние ще произведем и вашите мебели !

Доверете ни се, ние работим за Вас!


Mebeli balchik georgiev bng bg